Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Kunstwandeling ringweg Groningen

Kunstpunt Groningen ( http://www.kunstpuntgroningen.nl)  organiseert onder andere kunst routes. Het lijkt me leuk onderstaande route te lopen en te bekijken . Graag de routefolder zelf uitprinten of meenemen op je telefoon.

http://www.kunstpuntgroningen.nl/kunstroute/kunstroute-geheugentrip/

KUNSTROUTE 'GEHEUGENTRIP'.

Wandelroute, 3.5km

Op de hoek van de Hereweg en de zuidelijke ringweg in Groningen staat het Geheugenbalkon. Dit uitkijkpunt geeft een blik op de toekomst van de stad en is tegelijkertijd een knipoog naar het verleden.

Deze kunstroute is speciaal samengesteld in het kader van de oplevering van het Geheugenbalkon. De route neemt je mee langs verschillende plekken ten zuiden van de ring die iets bijzonders vertellen over de geschiedenis van het gebied, maar daarnaast vaak ook nog heel actueel zijn. Het zuiden van Groningen is altijd een belangrijke plek geweest voor het contact met zowel vriend als vijand van de stad en dat is terug te vinden in haar rijke geschiedenis.

Aan verschillende locaties op de route zijn audiofragmenten toegevoegd. De soundscapes, gedichten en muziekfragmenten brengen zo het verleden tot leven. De fragmenten zijn 3D audio ervaringen. Om dit effect goed te kunnen ervaren, raden wij je aan een hoofdtelefoon of oordopjes te gebruiken.

Deze kunstroute is als boekje gratis verkrijgbaar bij Kunstpunt Groningen.
Download hier de printversie van de route. 

Details

***
do 1 sep 2022
19:30
21:00
6 deelnemers
Groningen
Groningen
Zie folder. Kunstproject bij Ringweg
0

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Kunstwandeling ringweg Groningen wordt geladen