Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

"Wie is de Mol?"-pool

Waarschijnlijk start op zaterdag 7 januari 2023  een nieuw seizoen van “Wie is de mol?”. De kandidaten van dit seizoen zijn nog niet bekend gemaakt.

De inleg om mee te doen aan de pool is €2,-
Afhankelijk van het aantal deelnemers 
wordt de hoogte van de pot bepaald. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld er te winnen valt! (En buiten dat gaat het natuurlijk gewoon sowieso voor de lol!)

Dit geld houd ik speciaal voor deze pool apart en wordt na afloop verdeeld over de winnaars. Na de eerste aflevering, laat ik weten hoeveel mensen er uiteindelijk meedoen en wat de hoogte van de pot is. Zodat je vanaf het begin op de hoogte bent welk bedrag ik uiteindelijk ga verdelen.

Na afloop van de serie Wie is de mol 2023, wordt de pot als volgt verdeeld:
De top drie wint:
De nummer 1: 50% van de totale inleg 
(aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 2: 30% van de totale inleg 
(aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 3: 20% van de totale inleg 
(aantal deelnemers x €2,-)

Er zal ook een poedelprijs zijn voor degene die als laatste eindigt. Daarom wil ik je de mogelijkheid geven om bovenop de €2 een (vrijwillige!) extra bijdrage te geven voor deze poedelprijs. Laten we afspreken dat deze niet hoger is dan €0,25. Dit geld reserveer ik dan als poedelprijs.

Om deel te nemen aan de pool, en kans te maken op een gedeelte van de pot, vraag ik je om ervoor te zorgen dat ik jouw inleg uiterlijk zaterdag 7 januari 2023 in het bezit heb. Pas dan maak je kans op een prijs!

Wat moet je er verder voor doen? Elke week geef je vóór de nieuwe uitzending, en uiterlijk 20:00u je voorspelling op, die bestaat uit je antwoorden op onderstaande vragen:
Wie is de Mol?
Wie is de winnaar?
Wie is de verliezend finalist?
Wie valt er deze uitzending af?

Na elke uitzending worden de punten 
volgens een tabel verrekend. Per ronde wordt hierbij het te winnen aantal punten verhoogd. Ik weet op dit moment niet zeker of er weer 10 uitzendingen zullen zijn (waarbij uitzending 10 de finale), maar in deze 
tabel ga ik uit van 10 uitzendingen. Indien nodig zal ik gedurende het seizoen het schema van de puntentelling aanpassen.

Details

***
za 7 jan 2023
20:30
21:30
40 deelnemers
?
?
?2

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van "Wie is de Mol?"-pool wordt geladen