Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

NK trefbal

Heb je altijd willen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap trefbal dan is dit je kans. Aanstaande zaterdag wordt dat weer georganiseerd door ApenkooiGym. Ik heb al 2 keer meegedaan, en het was altijd heel leuk. Hoewel het leuk is om te winnen, is het vooral recreatief en gezellig. Het motto is meedoen is winnen.

Met een aantal mede sporters van o.a. ApenkooiGym in Groningen hebben we een team van circa 10 personen. Er kunnen maximaal 15 mensen in een team, dus we hebben nog wat plekken over voor iedereen die dat leuk vindt.

 
 

1. VERVOER

Het adres is Uppsalalaan 3 in Utrecht. Met U-OV tramlijn 22 ben je in 20 minuten van Utrecht CS naar P+R Science Park en vanaf daar in 1 minuut bij Sportcentrum Olympos. Kom je met de auto? Parkeren kan gratis bij P-Olympos. Er zijn ruim 300 plekken. Als die toch vol is, kan het iets verderop bij P+R Science Park voor €6,- per dag.

 
 

2. AANKOMST

We verwachten jullie zaterdagochtend tussen 10.30u en 11.00u bij Sportcentrum Olympos. Bij de ingang zal een registratietafel staan waar in ieder geval één speler van jullie team langs moet om te laten weten dat jullie er zijn. Je kan dan omkleden en eventueel al even inspelen. Om 11.30u starten we met de warming-up en doen we één centrale speluitleg zodat iedereen goed weet welke (nieuwe) regels er dit jaar zijn. Zorg dat je HELE team daarbij is!
 

 
 
SPELREGELS NOG EVEN DOORNEMEN?
 

Klik op de link hieronder (stuur vooral nog even naar je team!)

 
 

3. PROGRAMMA

10.30u     Registreren teams, omkleden en eventueel inspelen
11.30u      Klassikale warming-up en tactiekbespreking in hal 1
12.00u     Start poulewedstrijden
14.00u     Begin van volgende poulefase
16.00u     Finales
17.30u      Prijsuitreiking en biertje(s) bij Sportcafé/terras

 
 

4. SPEELSCHEMA

Waar en wanneer jij mag spelen, zie je op https://tournify.nl/live/nktrefbal. Verspreid deze link binnen je team! Hierop zijn vanaf vrijdagavond alle schema’s te vinden en tijdens het toernooi zie je hier de uitslagen en tussenstanden. Dit jaar spelen we twee poulefases en een finalefase. 

 
Tournify Speelschema
 
 
 

5. LAST BUT NOT LEAST

 
SPORTCENTRUM OLYMPOS
 

is sinds jaar één onze gastvrije locatie voor het NK Trefbal en dat willen wij zo houden. Zij vragen drie dingen van ons:

 
 
 
Géén eigen alcohol
 

en gekochte alcohol alléén in de bar en op het terras nuttigen. Personeel van het sportcentrum controleert hierop!

 
 
Roken mag
 

maar alléén op de aangegeven plekken. Het hele complex is verder een rookvrije zone

 
 
 
 
 
Schone sportschoenen
 

Logischerwijs word het erg op prijs gesteld als de gymzaal alléén betreden word met schone sportschoenen. Zwarte zolen zijn geen probleem, vieze zolen wel.

Neem je gymschoenen dus mee :)

 
 
 
 
TOT ZATERDAG!
 
Days
 
Hours
 
Minutes
 
Seconds
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Share to Facebook   Share to Facebook     Share to Twitter   Share to Twitter     Forward email   Forward email  
 
 

FAIR PLAY

Het NK Trefbal staat dit jaar, nog meer dan anders, in het teken van Fair Play. Het evenement biedt ruimte voor plezier aan iedereen! Dat betekent dat topsporters, topkneuzen, fanatieke volwassenen, luie generatie Z'ers, zondagstrefballers, harde Peters/Petras en alles ertussenin ruim baan krijgt om deel te nemen.

Dat betekent niet dat wij een fanatiek potje trefbal uit de weg gaan, INTEGENDEEL!  Wij zien graag iedereen genieten van dat potje trefbal. Houd dat in je achterhoofd en wijs je teamgenoten hier op waar nodig, want onsportief gedrag zal niet worden toegestaan.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Details

***
za 15 apr 2023
10:30
17:30
5 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Sportcentrum Olympos
15 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van NK trefbal wordt geladen