Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

NK trefbal

Wij zoeken nog een paar mensen om mee te doen aan het NK trefbal 2024 van apenkooi gym op 11 mei in Utrecht. Ieder jaar is dit weer heel erg leuk om mee te maken, dus ik kan het van harte aanbevelen.

Je hoeft geen topsporter te zijn want het motto is ieder jaar "meedoen is winnen". Wel moet je er plezier in hebben om een bal te gooien (of te vangen, want dan is de ander af), en ook niet erg vinden om door een heel zachte bal geraakt te worden.

We hebben momenteel 7 mensen uit het Noorden. De teams zijn 10-15 mensen groot, dus we kunnen nog circa 3 tot 8 mensen gebruiken.

Heb je zin in een leuke en sportieve zaterdag dan kan je meedoen en neem contact op. Weet je mensen die dit leuk vinden om een keer mee te maken, of heb je vragen, neem dan ook even contact op. Het leukst is het als het mensen uit net Noorden zijn, dan kunnen we nog misschien een keer oefenen, maar vrienden uit andere delen van het land zijn ook welkom.

Meer informatie is te vinden op: https://apenkooigym.nl/nktrefbal/

Meer foto's op https://photos.google.com/share/AF1QipOAmlFsRvkqOEPTTqJuC8jw60CklASxWHmpFHAp3lcfSncQMZKkgWFW_8s5Ld2bog?key=NFA3VGxweHFzOEFFc2s1b29hQkJyeG0tWDJ3N3ZB

Het filmpje op de site is wat lawaaiig en geeft pas een leuk beeld van de sfeer na een minuut. 

Details

***
za 11 mei 2024
10:30
17:30
5 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Sportcentrum Olympos
15 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van NK trefbal wordt geladen